/ Tjenester

Rådgivning og strategi

En strategi som sikter rett mot målene dine er en uvurderlig veiledning i det daglige arbeidet. Sammen utarbeider vi den strategien du trenger for å få et så bra resultat som mulig av dine digitale kanaler – og gir deg ekspertråd.

 

Digital strategi
Kommunikasjons­strategi
Organisasjon og ledelse
Løpende rapportering
Tjeneste­design

Innhold

Et innhold tilpasset målgruppen er sjelen i den digitale markedsføringen. Gjennom en dyp forståelse av dine kunders behov lager vi en engasjerende fortelling langs hele kundereisen. Riktig innhold til riktig målgruppe gir et sterkere varemerke og bedre konvertering i de digitale kanalene dine.

 

Idé- og konsept­utvikling
Innholds­markedsføring
Copywriting
Foto, film og podkast

Teknologi og internett

Uansett om du trenger et flott nettsted, en lønnsom nettbutikk eller effektive digitale kampanjer, utvikler og designer vi løsninger som ligger i fremste rekke teknologisk. Med vår brukerstøtteavtale kan du være sikker på at din plattform alltid leverer optimale resultater.

Nettsider
E-handels­løsninger
API og integrasjoner
Markedsførings­teknologi
Intranett/­ekstranett

Analyse

Gjennom løpende oppfølgning, analyse og evaluering av effekten av markedsføringen din kan vi planlegge og optimalisere dine fremtidige aktiviteter. Vi identifiserer kontaktflatene som skaper mest salg og størst kundeverdi, slik at du kan legge ressursene dine der de gir best resultat.

 

Analytics-konfigurasjon
360-graders måling
Google Tag Manager
Predictive analytics

Optimalisering

Vi tilpasser de digitale løsningene dine for at de skal indekseres effektivt av søkemotorene. Basert på data optimaliserer vi de digitale aktivitetene dine. Gjennom å forstå samspillet mellom kundene og ditt varemerke forbedrer vi stadig resultater av markedsføringen og salget.

 

Søkemotor­optimalisering
Marketing ROI
Optimal konvertering
Funnel og checkout

Opplæring

Få et forsprang i markedet ved å øke kunnskapen om digital markedsføring i samarbeid med våre eksperter. Vi samler de beste innen vårt område og tilbyr opplæring og praktiske aktiviteter som skreddersys for deg og din organisasjon – kunnskap dere kan ta i bruk med én gang.

 

Sosiale medier
Analytics
SEO
Wordpress
TYPO3

Annonsering

Vi hjelper deg å planlegge, utforme og følge opp digital annonsering på ulike plattformer. I samarbeid definerer vi målbare mål, analyserer forutsetningene dine og lager en handlingsplan for de aktivitetene som må til for å oppnå målene – og måler resultatet fortløpende.

 

AdWords
Sosiale medier
AdForm og GDN
Retargeting

Brukeropplevelse og design

Når intuitive grensesnitt spiller på lag med design tilpasset målgruppen, skapes det en uslåelig brukeropplevelse som leder besøkeren frem gjennom kundereisen. Vi lager grafisk identitet og skaper attraktiv visuell flyt som løfter frem strategiske budskap, styrker varemerket og gjør besøk om til leads.

Visuell UI og UX
Grafisk design
Wireframes og prototyper
Mood-boards