Malmö Live

Prisbelønnet nettsted og digital markedsføring

For denne typen virksomhet er det sentralt å skape en sjel som gjennomsyrer alle kontaktflater, både offline og online. Dessuten finnes det mye å vinne på å skape en sterk tilstedeværelse på nettet og styre kommunikasjon og salg til riktige kanaler. For å få dette til kreves det nært samarbeid og sterk kompetanse på den digitale markedsføringens teori og praksis.

Om Malmö Live

Malmö Live er en underholdningsarena der kulturen står i fokus, både for innbyggerne i Malmö og besøkere utenfra. Kjernen i huset er konsert-, hotell- og konferansevirksomhet, men det finnes også plass til utstillinger, publikumsforestillinger, kaféer, restauranter og områder for spontane møter og forelesninger. Huset og området har som mål å bli Malmös fremste møteplass.

Prosjektet

Malmö Live kom til oss med et tydelig mål og en tydelig plan for hva de ønsket å gjøre. De ville ikke bare være et tradisjonelt konserthus med den vanlige virksomheten og målgruppen, men tilby noe for alle. De ville gjøre kulturen og den klassiske musikken tilgjengelig i alle menneskers liv, både for barn og voksne. De ville utgjøre en forskjell og arbeide for mangfold og likestilling, og være en åpen møteplass der alle har plass.

Vi på Resultify fikk æren av å følge med på denne reisen. Vi utviklet et nettsted og gjennomførte en aktiv markedsføring i digitale kanaler. Sammen vant vi Svenska Designpriset for beste nettsted, og vi skapte et møtested der alle er velkommen og gleden sprer seg som likes på nettet. Arbeidet med Malmö Live har blitt en lidenskap og vi har gjennomført fokusert innsats som har resultert i engasjerende konkurranser og en mengde andre relasjonsskapende aktiviteter.

Besøk Malmö Live

 

Vil du vite mer?

Kort sagt:

Konsept
CMS
Grafisk design
Digital markedsføring
Løpende tjeneste