[Translate to Norsk:] Fem Malmöbyråer går samman som Resultify

Pixelant og fire andre byråer blir Resultify

Når kreativitet, data og teknologi spiller sammen mer og mer kreves det nye typer aktører for å kunne møte selskapenes krav til helhet og resultat i markedsføringen. Nå går fem byråer sammen som Resultify. De vil levere dokumenterbare verdier gjennom å kombinere kreativitet og datadrevet analyse.

Pixelant har lenge tilbudt ledende TYPO3-ekspertise og vist teknologisk lederskap, men man trenger mer enn teknologi. Vi ser at våre kunder trenger en partner som imøtekommer deres behov for bra innhold og kommunikasjon, AdWords-kampanjer og søkemotoroptimalisering gjennom hele den digitale strategien. Vi har lenge samarbeidet med selskapene vi har slått oss sammen med.

Her i Norge tar Resultify opp i seg tjenestene fra Pixelant og de svenske selskapene IQQ (nettsider), Campfire Marketing (kommunikasjon), Ode Agency (innhold) og Resultify (digital markedsføring og analyse). Det gir oss et helhetsgrep om digital markedsføring, salg og kommunikasjon med en unik resultaorientert modell.

Kreativitet og datadrevet analyse er en vinnerkombinasjon

«Vi var tidlig ute med å fokusere på måling og analyse av den faktiske verdien av markedsføring. Nå tar vi konseptet til neste nivå gjennom å integrere de kreative, konseptuelle og tekniske dimensjonene av våre kunders digitale tilstedeværelse. Sammen har vi enda større mulighet til å hjelpe våre kunder til å legge fokus der det gir best resultat,» sier Fredrik Ardmar, en av grunnleggerene av gamle Resultify.

Ny daglig leder i Sverige blir Klas Hansson-Gladh, tidligere direktør for global IT ved selskapet Qlik i Lund. 

Alle selskapene som nå slår seg sammen er eid av Davidhallsgruppen i Malmö, Sverige. Alle medarbeiderne fra de respektive byråene – 50–60 stykker i tre land – følger med inn i det nye selskapet, som også vil ha hovedkontor i Malmö og landkontorer i Norge og Ukraina.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Mathias Bolt Lesniak, daglig leder i Resultify Norge: +47 473 28 734, mathias.bolt.lesniak@remove-this.resultify.remove-this.no